avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare bani facturi.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare bani facturi.

Buna ziua. Am un client care m-a rugat la două facturi sa imi plateasca cu op si a venit starea de urgență și s-a tot scuzat că nu poate să plătească deoarece si-a suspendat activitatea. După Paște si-a reluat-o dar mi-a platit doar u00 de lei din 3.000. În ultimele două săptămâni si-a inchis magazinul si atelierul si a dispărut totul din ele. Si-a inchis si telefonul, trimițând mesaj ca in calitate de administrator isi ia toata vina, rugandu-ne sa il mai asteptam pana va reuși să rezolve cu plățile. Mie imi este clar ca ne-a tras teapa la mai multi furnizori. Dati-mi va rog un sfat cu. Sa recuperez banii, menționând că nu am nici un contract cu firma respectivă. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:06, 25 August 2020
pentru sume mici nu e nevoie de contract. facturile acceptate de client sunt suficiente. trebuie sa-l executati silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata facturii connex anonim anonim Revin, cu aceeasi problema... neplata facturii Connex. Deci, acum 2 ani nu am platit o factura de 1.5000.000 lei. Acum 2 luni mi-a venit somatie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Furnizare gaze bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati intr-o problema pe care o are Asociatia de Proprietari pe care o reprezint. Asociatia este una care are aprox. 10 ( ... (vezi toată discuția)
Sesizare la orange de aproximativ 10 luni fara rezolvare ! Andrei Carol Andrei Carol In data de 26.06.2020 am incheiat un contract la Orange pentru 5 numere de telefon in valoare de 97 eruro + tva. Primele 2 facturi au venit conform ... (vezi toată discuția)