avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate lebebe

Activitate lebebe

daca mi se mareste salariul de la stabilirea pensiei alimentare sunt obligat sa anunt? se plateste din urma in cazul in care va cere fosta sotie in instanta?
Răspuns la discuția Divort
Va multumesc
Discuție Divort
Buna ziua! Am vrut sa divortez la notar pe cale amiabila dar sotiei nu-i convine suma stabilita pt pensia alimentara.urmeaza sa depun cerere de divort la tribunal dar pina atunci eu m-am mutat in chirie. Intrebarea mea este ..Ea poate sa ma dea la parasire de domiciliu?
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Nu v-am zis ca eu contribui cu o suma in fiecare luna dar ea nu recunoaste bani i-am dat in mina si nu pot dovedi! De asta intrebam daca patesc ceva in cazul de fata. Va multumesc.
Răspuns la discuția Pensie alimentara
Copilul este al nostru eu am vrut sa divortez la notar dar nu ne intelegem asupra pensiei alimentare .pina divortam la tribunal sint obligat sa-i dau pensie alimentara?

Ma obliga legea sa platesc pensie alimentara daca sotia nu vrea sa divorteze?
buna ziua! am si eu o intrebare! dupa cit timp pot sa ma inscriu sa dau de permis? in data de 18 septembrie am terminat procesul pt. ca am condus baut la volan.am primit 2000 ron amenda penala si 250 ron cheltuieli de judecata!am achitat acum trebuie sa-mi scot sentinta finala! da de unde aflu cind pot da iara de permis???stiti cumva?