avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua! Am vrut sa divortez la notar pe cale amiabila dar sotiei nu-i convine suma stabilita pt pensia alimentara.urmeaza sa depun cerere de divort la tribunal dar pina atunci eu m-am mutat in chirie. Intrebarea mea este ..Ea poate sa ma dea la parasire de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: lebebe , utilizator 15:09, 11 Februarie 2018
Nu exista parasire de domiciliu este o sintagma transformata deja in legenda urbana,Dvs cu sotia divortati ,aveti ceva motive care v-au hotarat sa faceti pasul ,faptul ca plecati nu agraveaza cu nimic situatia si nici nu creaza un avantaj de ordin juridic la proces.Succes.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părăsire domiciliu furtunaoana furtunaoana Bună ziua, dacă eu și copilul vrem sa ne mutam, din locuita închiriată, pe numele sotului, (contract de chirie, dar nu avem viza de flotant nici unul din ... (vezi toată discuția)
Divorț Krissa23 Krissa23 Buna zua daca in urma mai multor conflicte sotia hotărăște sa se desparta de soț avand 2 copii minori insa pana la inceperea procedurii .ea pleaca cu ... (vezi toată discuția)
Sotie plecata de acasa la amant se intoarce pentru a intenta divort cu adresa de domicilui mariatomescu mariatomescu Sotia unui prieten a plecat de acasa, in chirie la amant, cu tot cu copil, acum mai bine de jumatate de an. Intrucat in tot acest timp, nu s-a inteles amiabil ... (vezi toată discuția)