Buna zua daca in urma mai multor conflicte sotia hotărăște sa se desparta de soț avand 2 copii minori insa pana la inceperea procedurii .ea pleaca cu copiii in alt loc cu chirie de ex.exista posibilitatea de a fii in dezavantanjul ei la tribunal?Sau cum poate proceda pt a nu mai locui impreuna cu sotul ci numai ea cu copiii la un alt domiciliu.Domiciliul lor comun fiind in casa soacrei .... .va multumim.
Daca pleaca cu minorii, n-are niciun dezavantaj, daca pleaca fara ei exista riscul sa se stabileasca domiciliul la tata!
Sa-i indicati instantei adresa noului domiciliu pentru ancheta socială!
Dna asa cum am repetat de zeci de ori pe acest forum"parasirea domiciliului conjugal:este doar o legendă urbană,nu exista o reglementare a acestei sintagme,nu o sa aveti de suferit etc.Plecati tocmai pt a evita eventuale discuții care pot sa afecteze minorii,plecati bănuiesc că nu de prea mult bine.nu aveti ce autorități sa anuntati,plecati ,contactați un av ,demarati demersurile pt divorț și gata.Eventual permiteți ca tatăl copiilor sa-i viziteze,sa tina legatura telefonic prin apel video etc.
Locuinta copiilor
marceneg
Daca as vrea sa plec cu doi copii ce sanse ar avea tatal copiilor sa ii opreasca? copii fiind minori 1an jumate si 5 ani, am avut o cearta si soacra mea a ... (vezi toată discuția)