avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate tanase67

Activitate tanase67

Am vârsta de 53 de ani și am lucrat in grupa 1 de munca o perioada de 17,5 ani , la ce vârsta as putea sa ma pensionez ? In urma acestui loc de munca am și o boala profesională (silicoza )
Răspuns la discuția contract intretinere
Mulțumesc !!
in 2014 am facut un contract de intretinere a unei batrane {eu cu sotia sa am grija de dansa si imi lasa casa in acelasi contract mai am o clauza ca dupa moartea danei sa acord habitatie viagera fiului dansei si sa am grija de el .In urma cu o luna batrana a decedat eu acum trebuie sa fac succesiune sau ce altceva trebuie sa fac . Va multumesc anticipat
in data de 24-04-2018 imi expira abonamentul la tel si as vrea sa nu il mai platesc pentru ca eu ajung in tara abia anul viitor .Am sunat la ei si au zis ca trebuie sa fiu personal la un sediu digi. Sunt cu facturile la zi . ce ma sfatuiti sa fac ????
Discuție familie
In cateva zile urmeaza sa nasc,tatal copilului este plecat din tara. Ce acte sunt necesare pentru a trece copilul pe numele lui?
Răspuns la discuția datorii banca
multumesc
multumesc mult
da am facut .A avut pe numele decat o masina.
Discuție datorii banca
sora mea a decedat de curand ,cu catva timp mai innainte a facut un imprumut de nevoi personale.Nu are copii si nici sot,mai avea de plata 3700 lei acum banca vrea sa recupureze banii de la noi fratii ,este corectce vor sa faca? cand a facut imprumutul nu a facut si o asigurare.Va multumesc!
Discuție adoptie
fica mea trebuie sa nasca peste 3 saptamani .Pe certificatul de nastere in locul tatalui o sa fie o liniuta,pot eu ca tata al ficei mele sa ma trec ca si tata al copilului ei?va multumesc