avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract intretinere

in 2014 am facut un contract de intretinere a unei batrane {eu cu sotia sa am grija de dansa si imi lasa casa in acelasi contract mai am o clauza ca dupa moartea danei sa acord habitatie viagera fiului dansei si sa am grija de el .In urma cu o luna batrana a decedat eu acum trebuie sa fac succesiune sau ce altceva trebuie sa fac . Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tanase67 , utilizator 16:35, 9 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimic.
Nu trebuie sa dezbateti succesiunea pentru că imobilul nu mai există în patrimoniul defunctei.
Mulțumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de abitatie viagera SophiaMS SophiaMS Buna ziua, In urma cu 1 an, am incheiat un contract de vanzare-cumparare cu clauza de habitatie viagera, cu o vecina de care am grija si o ajut ori de cate ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere brotacel2012 brotacel2012 buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. In urma cu ceva timp, am inceput sa am grija de o familie foarte in varsta. Ulterior, dansa mi-a propus sa facem un act ... (vezi toată discuția)