avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii banca

sora mea a decedat de curand ,cu catva timp mai innainte a facut un imprumut de nevoi personale.Nu are copii si nici sot,mai avea de plata 3700 lei acum banca vrea sa recupureze banii de la noi fratii ,este corectce vor sa faca? cand a facut imprumutul nu a facut si o asigurare.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: tanase67 , utilizator 18:18, 17 Mai 2015
Ati facut succesiunea ? Ati mostenit bunuri de la sora dvs ?
da am facut .A avut pe numele decat o masina.
Veti putea fi urmarit pentru cei 3700 lei si veti putea fi executat in limita valorii masinii mostenite. Adica daca masina valoareaza 2000 lei atat veti fi obligat sa platiti, nu si cu venituri, bunuri proprii.
multumesc mult
gerberga a scris:

Adica daca masina valoareaza 2000 lei atat veti fi obligat sa platiti, nu si cu venituri, bunuri proprii.

Asa este, insa in fapt, daca nu au facut inventarierea le va fi greu sa opuna ca masina face doar 2000 lei (de exemplu).

Alte discuții în legătură

Stingerea datoriilor bancare in urma decesului fratelui ionicagrigoras ionicagrigoras Am un frate care a decedat. In timpul vietii a contractat un imprumut de nevoi personale in banca si o descoperire de card(overdraft)la o alta banca. Precizez ... (vezi toată discuția)
Litigiu banca emiliabadea emiliabadea Buna seara, Avem o problema mai delicate deoarece sora mea a decedat in data de 10.06 2014 dar ea a avut un credit de nevoi personale la o banca . Ea nu a mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit de nevoi personale fara garantii valy85_2015 valy85_2015 Buna ziua. Am avut un credit de nevoi personale in valoare de 25000 lei in noiembrie 2011 si am ramas restant in decembrie 2012 cand am fost concediat.Pe langa ... (vezi toată discuția)