avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate Andreit90

Activitate Andreit90

Buna ziua,

Am si eu cateva nelamuriri.
Doresc sa inregistrez o marca pentru o societate comerciala (SRL). Pot sa o inregistrez eu in calitate de mandatar al asociatului / administratorului firmei sau numai asociatul / administratorul in mod direct?
O poate inregistra consilierul juridic al societatii respective?
Cineva mi-a spus ca numai consilierii in proprietate industriala pot inregistra marci la OSIM, OHIM, WIPO. Este adevarat?

Multumesc anticipat!
Asa am inteles si eu din Lege Domnule Mititean, dar am vrut sa ma asigur ca nu fac vreo confuzie. Va multumesc si va doresc o zi placuta!
Va multumesc. Am rezolvat. o zi placuta!
Buna ziua,

Pentru ca un angajat al unui SRL sa reprezinte firma in cadrul unui ONG este nevoie de procura speciala (act notarial) sau e suficienta o imputernicire simpla data de catre conducerea firmei?

Va multumesc
Buna ziua,

Vin si eu cu cateva intrebari in legatura cu acest subiect.

Este obligatorie numirea unui cenzor in momentul infiintarii (mai exact prin statut / act constitutiv) unei Asociatii cu 3 membri?
cenzorul trebuie obligatoriu sa aiba calitatea de expert contabil ?
Eu am citit in lgegea nr 26/2000 ca numirea unui cenzor devine obligatorie atunci cand asociatia are un numar de 15 membri, iar numirea unei comisii de cenzori este obligatorie in momentul in care asociatia are un numar de 100 de membri.

Va multumesc
Va multumesc pentru raspunsurile prompte si pertinente. Va doresc o zi buna in continuare!
Buna ziua,

Care este perioada maxima permisa de lege pentru mandatul presedintelui unei Asociatii?
Dar perioada maxima a mandatului membrilor Consiliului director?