avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Inregistrare marca OSIM
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Inregistrare marca OSIM

Buna ziua,

Am si eu cateva nelamuriri.
Doresc sa inregistrez o marca pentru o societate comerciala (SRL). Pot sa o inregistrez eu in calitate de mandatar al asociatului / administratorului firmei sau numai asociatul / administratorul in mod direct?
O poate inregistra consilierul juridic al societatii respective?
Cineva mi-a spus ca numai consilierii in proprietate industriala pot inregistra marci la OSIM, OHIM, WIPO. Este adevarat?

Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2015
Andreit90, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mioara Radulescu , Consultant proprietate industriala 18:13, 20 Ianuarie 2015
Crerea de inregistrare a unei marci se face pe formular tip unde veti inscrie numele societatii la rubrica solicitant cu datele de identificare ale societatii. Acest formular se semnaeaza de catre administrator cu stampila. Formularul se gaseste la OSIM sau in format pdf la adresa
[ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier european proprietate industrialã monik monik buna ziua, ce este mai exact acest consilier in PI si cum devii unul? multumesc (vezi toată discuția)
Un avocat poate reprezenta persoana juridica in relatia cu o.s.i.m. pentru inregistrarea unei marci? herculeroco herculeroco un avocat cu delegatie avocatiala poate reprezenta o persoana juridica romana la OSIM pentru inregistrarea unei marci sau este nevoie de un consilier in ... (vezi toată discuția)
Folosirea fara drept a unei marci ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati inurmatoarea problema: Detinem o marca inregistrata la OSIM din 2007 iar acum cateva saptamani am descoperit faptul ca un ... (vezi toată discuția)