avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Reprezentare SRL intr-o Asociatie?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Reprezentare SRL intr-o Asociatie?

Buna ziua,

Pentru ca un angajat al unui SRL sa reprezinte firma in cadrul unui ONG este nevoie de procura speciala (act notarial) sau e suficienta o imputernicire simpla data de catre conducerea firmei?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andreit90 , utilizator 10:47, 11 Decembrie 2014
Depinde pentru ce anume. In principiu este suficienta o imputernicire scrisa semnata de administratorul SRL-ului si cu stampila firmei, insa daca acel delegat trebuie sa ia in numele firmei decizii care pot fi considerate de anumita importanta, poate fi nevoie de procura speciala autentica, sau chiar de decizie AGA / asociat unic al SRL-ului... si depinde si ce este scris in statutul ONG-ului ref. modul de reprezentare a membrilor persoane juridice. De regula nu e nevoie de procura autentica, ajunge un "inscris sub semnatura privata" adica imputernicire semnata de administratorul firmei cu amprenta stapilei firmei... Ar trebui sa clarificati ce intelegeti prin "reprezentarea firmei IN CADRUL UNUI ONG" - in sedintele de Adunare Generala?
Va multumesc. Am rezolvat. o zi placuta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registrul comertului gabitzaalex gabitzaalex buna ziua, sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa salut pe toti cei ce-l uziteaza. am si eu o intrebare pentru distinsii consultanti: am auzit de ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura roxxicutzz roxxicutzz Buna, As vrea si eu sa stiu exact ce imi trebuie ca angajatorul meu sa ma imputerniceasca cu drept de semnatura a tuturor documentelor la itm. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
De cine asculta reprezentantul legal al unei asociatii non profit, asociat unic intr-un srl, de ag sau de cd? Victoren Victoren O asociatie organizație non-guvernamentală și non-profit cu membri SRL-uri, a devenit asociat unic si administrator al unui alt SRL si si-a desemnat un ... (vezi toată discuția)