avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate Florina87

Activitate Florina87

Multumesc frumos!
Avem insa vecini care sustin ca nu este legal acest fond, chiar daca la indrumarea dvs administratorul a taiat azi chitanta tuturor celor ce au platit fondul special pe luna mai. Cei care nu au platit, vor aparea pe lista cu cheltuielile de intretinere, pe o rubrica separata, ca fond special, pe luna mai, care se calculeaza abia in 20 iunie. Desi le-am spus ca e legal si le-am zis Legea 230/2007, ei sustin ca fondul special e doar cel care provine din inchirieri sau alte venituri ale asociatiei si nu unul infiintat cu scopul de a plati datoriile catre furnizorii de apa, in cazul nostru . Este sau nu legal, acest fond special si ce le putem spune vecinilor nostri "isteti"? Va multumesc mult!
Buna! La noi in asociatie s-a infiintat un fond special, tocmai pentru a recupera o datorie cu care ne-a lasat vechiul administrator. Asociatia e formata dintr-o singura scara de bloc, ceea ce inseamna 30 de proprietari. Din acestia au fost prezenti la sedinta la care am infiintat fondul 21 de proprietari, dintre care 19 au fost de acord sa plateasca lunar 30 lei. Acesti bani ii aduna un locator si ii duce separat la Aquaserv, tocmai pentru a nu se incurca cu celelalte incasari. Cum ii putem obliga pe ceilalti 11 proprietari sa plateasca si ei? Se pot baga in consum? Va multumesc!
In urma cu 6 ani, vechiul administrator a lasat asociatia de proprietari cu o restanta la societatea care ne furnizeaza apa de 36000 lei. Am depus o plangere la Parchetul de pe langa Judecatoria Targu Mures si ni s-a spus ca in instanta nu se poate face nimic, ca trebuie sa actionam civil. Lunar, societatea de apa ne aplica penalitatii si am ajuns la o restanta de 55000 lei, care atrage dupa sine sistarea apei curente. Ce putem face cu aceasta d-na administrator, care sta bine-merci acasa, fara sa raspunda penal pentru fapta comisa?
Buna ziua! As vrea sa stiu care imi va fi valoarea concediului maternal daca am ca si baza de calcul pe ultimele 6 luni lucrate 5850 lei. Mentionez ca nu am avut concediu medical si nici de odihna in aceasta perioada. Va multumesc!