de acord cu dumneavoastra insa fondurile speciale conform legii 230 nu se pot crea decat la prezentarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul urmator in ceea ce priveste actionarea in judecata pana in prezent nu s-au deranjat, va dati seama ce inseamna 1.300.000 ron restante si penalitati pe care chiar daca noi cei buni platnici le-am achita administratia ridica din umeri cand este vorba de inapoierea banilor dupa recuperarea de la restantieri.
ynocentta a scris:
Daca masura creerarii celor 2 fonduri reprezinta vointa majoritatii exprimata prin vot in adunarea generala,atunci minoritatea are obligatia sa se supuna votului majoritatii
Nu este corecta masura de recuperare restante care provin din neachitarea obligatiilor a 2-3 proprietari ,dar este o masura care asigura acoperirea debitului inregistrat la furnizorii de servicii si continuitatii asigurarii serviciilor
In situatia in care exista interes asociatia de proprietari poate desfasura demersurile si procedura de recuperare restante direct impotriva rau platnicilor prin instanta de judecata
In temeiul disp art 49 din L nr 230/2007 asociatia de proprietari poate aplica penalitati pentru orice suma neachitata in termenul stabilit
reprezinta doar vointa a 8 persoane adica conducerea asociatiei dintr-un numar de 590 proprietari dar se pare ca au convocat o adunare generala si nu s-a intrunit cvorumul iar a doua oara au decis ei. eu le-am solicitat lista cu semnaturi pentru convocare conform normelor la legea 230, sa vedem daca peste sapte zile primesc vreun raspuns.
va rog sa ma credeti ca daca ar fi corecti si ar demara procedurile de recuperare de la restantieri as plati dar cand le spun ca ei nu fac nimic si prin masura asta restantierii tot nu vor plati iaR CAND II INTREB DACA IMI VOI RECUPERA SUMELE PT CELE DOUA FONDURI SPUN CA NU SE POATE ATUNCI CHIAR SUNT HOTARAt sa ii dau in judecata.
scuze dar tastatura imi face figuri.