asociatia de proprietari a hotarat crearea a doua fonduri speciale RADET respectiv Apa Nova, prin care lunar fiecare locatar este obligat sa plateasca in jur de 50 RON la aceste fonduri pentru plata facturilor restante si a penalitatilor catre cei doi furnizori de utilitati. Datoriile si penalitatile au fost facute datorita faptului ca administratia nu s-a deranjat sa recupereze sumele restante de la restantieri niciunul nu a fost executat silit si astfel am ajuns la datorii de ordinul miliardelor. In aceasta situatie mi se pare ilegal ca noi proprietarii care ne-am achitat mereu la timp cotele de intretinere sa fim obligati sa platim si pentru restantieri. Am intrebat daca aceste sume ni le recuperam cumva, dar presedintele a spus ca nu avem cum. Atunci stau si ma intreb daca restantierii vor plati restantele daca ei sunt sustinuti de asociatie. Mentionez ca conducerea asociatei a fost schimbata de nenumarate ori dar degeaba nimeni nu face nimic. Este vb de o asociatie mare in str. Garii de nord nr.6-8, sase scari cu cate 99 de apartamente pe scara.
Nelamuririle mele:
- aceste fonduri sunt legale daca trebuie sa platesc datoriile altora?
- este corect sa se incaseze penalitati pentru sumele aferente acestor fonduri?