avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Activitate tarn

Activitate tarn

Buna daca amândoi părinții muncesc și au doi copii clasa 0 și fac școala online unul dintre părinți ar trebuii sa stea cu iei la ore. Cazul meu este următorul eu sunt cadru militar soția profesoara informatica la liceu .soția face ore online in fiecare zi de la ora 8 la ora 14 eu sunt la muncă ia copilașii au ore de la ora 9 .Întrebarea ar fii unul dintre părinți nu ar trebuii sa beneficieze de niște sporuri la salar.
Răspuns la discuția Grupa de munca
Mulțumesc
Discuție Grupa de munca
Buna .In perioada 2001 -2002 am fost încadrat la Mina pe funcția de lăcătuș subteran..iar din 2002-2005 lăcătuș suprafața.As dorii sa știu în ce grupa de munca se consideră aceste perioade.
Răspuns la discuția Ore suplimentare
Sunt procese în țară dar nu știu dacă a fost contestată.
Răspuns la discuția Ore suplimentare
Modificarea programului de lucru al subofiterilor operativi s-a luat brusc si brutal, fara o notificare rezonabila in prealabil, pe repede inainte, fara ca macar sa fie stabilita dinainte o metodologie clara, concisa si edificatoare astfel incat sa nu fie loc de interpretari. In schimb ce s-a petrecut? Schimbarea programului s-a facut in baza unei NOTE RAPORT, iar nu in baza unui ordin al ministrului, secretarului de stat Raed Arafat ori a sefului IGSU. Prin natura sa juridica, Nota raport nu poate fi emisa pentru astfel de situatii, precum modificarea programulu de lucru si implicit a salarizarii ( a se vedea aici: [ link extern ] -…/ ).
Decizia modificarii programului de lucru nu intruneste conditiile de legalitate atat ca fond cat si ca forma dar si ca oportunitate.
Răspuns la discuția Concediu odihna
Scuze este Nota Raport nu hotărâre de ministru.
Răspuns la discuția Concediu odihna
Despre o procedura după care domnul Arafat in 2014 a schimbat programul de lucru din 24 cu 72 la 24 cu 48 .Nu este o hotărâre ci este o procedura.O sa incerc sa fac rost de ea
Răspuns la discuția Ore suplimentare
În toată țara așa se calculează după o procedura
Răspuns la discuția Ore suplimentare
În toată țara așa se calculează orele la ISU. sunt procese în țară.Este o eroare...Nu are cum sa vi se scada din orele lucrate.
Sesizati Corpul de Control al ministerului
Răspuns la discuția Concediu odihna
După o procedura