avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu odihna

Buna îmi poate explica cineva de ce concediul meu de odihna mi se scade din orele lucrate.Sunt angajat ISU și lucrez pe ture de 24 cu 48 .
Cel mai recent răspuns: tarn , utilizator 13:37, 23 Ianuarie 2020
Este o eroare...Nu are cum sa vi se scada din orele lucrate.
Sesizati Corpul de Control al ministerului .
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
După o procedura
Despre ce procedura vorbiti?
Despre o procedura după care domnul Arafat in 2014 a schimbat programul de lucru din 24 cu 72 la 24 cu 48 .Nu este o hotărâre ci este o procedura.O sa incerc sa fac rost de ea
Scuze este Nota Raport nu hotărâre de ministru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare tarn tarn Buna sunt angajat ISU.si lucrez 24 cu 48 ore.pentru că facem multe ore suplimentare față de timpul normal de lucru ni se recompensează cu o zi sau doua pe ... (vezi toată discuția)
Schimbarea programului de lucru la igsu de la 24 cu 72-la 24 cu 48 marianrotaru marianrotaru Incepand cu data de 10.02.2015 dr.Raed Arafat si inspectorul general igsu au dat un ordin prin care se schimba programul de lucru de la 24 cu 72 la 24 cu 48, ... (vezi toată discuția)
Salarizare si plata orelor suplimentare marianrotaru marianrotaru Din februarie 2015 la ISU s-a modificat programul de lucru de la 24 cu 72 la 24 cu 48, rezultand foarte multe ore suplimentare. La momentula acesta calculul se ... (vezi toată discuția)