avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Activitate kristina1

Activitate kristina1

Discuție inchidere II
buna seara. prin 2012 am deschis o intreprindere individuala nu a mers si am suspendat activitatea. Cum trebuie sa procedez pentru a inchide firma definitiv?
buna ziua. recent am constatat ca mi am pierdut permisul de conducere. l am obtinut in 2007 am lovit masina la inceput si mi a fost teama sa mai conduc. ce trebuie sa fac in cazul asta pentru a-l reface?
Discuție eos ksi
buna ziua. am facut cred ca prin 2010 un abonament la orange pentru cineva de incredere..asa am crezut eu atunci..ideea este ca nu am mai platit factura iar acum eos ksi m-au dat in judecata. am primit citatie de la tribunal, eu nu am un loc de munca si nu pot plati in momentul acesta . ce pot sa fac? pot sa platesc in rate mai mici suma respectiva asa m-ar ajuta rudele dar nu pot plati totul odata.
Discuție Credit restant
buna seara!
sotul meu are un credit restant la BRD, azi a constatat ca nu poate retrage bani de pe cardul de salariu care este la o alta banca. este posibil ca cei de la brd sa fi blocat contul?
nu mi as dori sa ma intorc acolo. sa ma exprim mai clar as vrea sa stiu ce efect negativ ar putea avea aceasta decizie de desfacere disciplinara a contractului in gasirea unui alt loc de munca ?va disparea la un moment dat.?

ma tem ca daca voi contesta decizia chiar daca se va anula si se vor urma pasii corespunzatori pentru cercetarea disciplinara va fi acelasi rezultat pentru ca eu nu am respectat termenul de preaviz iar firma respectiva are dreptul sa ma sanctioneze cu desfacerea contractului. asa este?
Radierea intervine şi în cazul concedierii disciplinare? ce presupune mai exact?
va multumesc foarte mult. o seara placuta
astazi am primit plicul cu decizia. e cu data de 8.12
pentru a anula aceasta decizie trebuie sa o contest la tribunal?
nu. nu am fost convocata. va multumesc pentru raspuns