avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Activitate daruta

Activitate daruta

Buna seara,
întrebarea mea este următoarea:
este normal ca la un concurs pentru postul de operator text imagine, după ce au fost admiși 6 candidați, unul dintre ei lucrează la un punct de lucru iar ceilalți cinci în alt punct de lucru.
Toți prestează aceeași muncă; cei 5 lucrează 7 ore pe zi (conform C.I.M.) , iar al şaselea din celălalt punct de lucru 8 ore (conform C.I.M.).
La data încheieri CIM al șaselea nu a fost informat ca timpul de lucru este de 7 ore, ceilalti 5 da . Menționez ca se lucrează exclusiv la calculator 8 ore.
Nu este oare discriminare ? dacă da care este legea care este încălcată aici ?
Mulţumesc!
Răspuns la discuția Avans salariu 6 luni
Eu consider ca este nelegal pentru ca, codul fiscal spune clar:avansul din salariu reprezinta o parte din salariu. acesta se acorda pentru ,, munca prestata''
Răspuns la discuția Avans salariu 6 luni
Da, aceste avansuri au fost ridicate in baza unor state de plata avans salariu ,intocmite de responsabilul cu salariile din cadrul serv.resurse umane.Exemplu stat avans salariu Aprilie 2015 - 5000 lei, stat avans salariu Martie 2015 - 3000 lei, etc.Este ilegal, nui asa?
Buna seara,
întrebarea mea este următoarea:
este legal ca un director economic sa-si ridice avans din salariu din casierie pentru 7 luni înainte? acest avans a fost ridicat in mai multe transe având la baza stat de plata semnat de administratorul societății.