avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Activitate Selux

Activitate Selux

Buna seara,

Poate sa ma ajute cineva cu o contestatie impotriva unei executari silite creante care s a prescris, pentru judecatoria Braila? Multumesc.
Buna ziua,

Am nevoie de un avocat care sa ne reprezinte pe mine și soția mea in procesul de divorț. Amândoi suntem de acord, însă nu ne aflam in localitate, Braila. Va mulțumesc.
ok, va multumesc
Multumesc pentru raspuns in primul rand. Chestia este ca au trecut mai mult de 5 ani de la admiterea executarii, iar executorul nu a fost impiedicat in niciun fel ca sa existe solutia unei prelungiri a termenului legal. Aveti idee cum as putea sa aflu daca intr-adevar s-a prescris ?! Se solicita hotararea judecatoreasca ?! Multumesc
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire. Prin 2008, am facut un un credit de nevoi personale, pe care din diferite motive nu am reusit sa-l achit. In 2012 s-a admis executarea silita pe numele meu de catre o companie de recuperare (probabil banca le-a vandut creditul ). Doresc sa-mi deschid un cont la o banca dar ma gandesc ca ar putea sa-mi puna propire pe el, cu toate ca au trecut 3 ani de la admiterea executarii silite ( deci s-a prescris ). Ma mai gandesc ca daca banca si-a vandut creditul catre o alta firma, mai autoritatea de a-mi pune propire pe cont ?! Multumesc anticipat !
Buna ziua,
Am de redactat o intampinare la o chemare in judecata. Poate sa ma ajute cineva cu un numar de telefon sau adresa unui jurist din Constanta, eventual si onorariu aproximativ?! Multumesc anticipat
Astept sa vad ce dispune procurorul , si iti spun .
Va multumesc mult pentru toate informatiile . O zi placuta tuturor !
Aveti idee cum se pedepsete cum se pedepseste fapta asta ?
Asta in cazul in care politia trimite mai departe catre procuratura ? Agentul spunea ca o sa trebuiasca sa platesc o amenda , dar cunosc pe cineva care tot asa dintr o prostie cu o legitimatie a fost judecat si a primit 1 an cu suspendare.