avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Am nevoie de un avocat care sa ne ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Am nevoie de un avocat care sa ne reprezinte pe mine ...

Buna ziua,

Am nevoie de un avocat care sa ne reprezinte pe mine și soția mea in procesul de divorț. Amândoi suntem de acord, însă nu ne aflam in localitate, Braila. Va mulțumesc.
aveti mesaj privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soți cu domiciliu diferit: care e instanța competentă pentru divorț? Johnny35 Johnny35 Buna ziua, as dori sa stiu daca un divorț se poate face doar in localitatea unde ai facut căsătoria sau se poate face si in localitatea unde ai domiciliul ... (vezi toată discuția)
Divort fara prezenta cristiancostel cristiancostel Buna ziua . Eu si sotia mea suntem stabiliti in strainatate . De ceva timp am decis de comun acord sa divortam . Problema este ca nu putem niciunu sa ne ... (vezi toată discuția)
Divort de comun acord - un sfat va rog alecomsrl alecomsrl Buna ziua Am depus cererea de divort de comun acord anul trecut la judecat. sector 4, dar sotia mea nefiind in tara nu a reusit sa vina la niciun termen, ... (vezi toată discuția)