avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate GratianS

Activitate GratianS

Am o mare problema cu nota de intrare pentru magazin online, mai exact eu am cumparat de la diversi furnizori produse din care am facut pachete promotionale , acum problema este cum adaug eu adaosul comercial in nota de intrare receptie cand eu nu vand produsele separate si la pachet nu au preturi la fel intr-un pachet e mai ieftin in altul mai scump acelasi produs, contabila :frantic: mea imi spune clar ca trebuie sa scriu la fiecare produs ce adaos am dar acest lucru e imposibil pentru ca nu am un adaos pe produs ci pe pachet, am un program de emitere nir si altele unde la sectiunea nir magazin online nu are optiunea adaos comercial si fac nir-ul pe optiunea magazin ca sa pot adauga adaosul , deci ce fac pana la urma ca o sa inebunesc #-o , in prezent am facut nirurile cu adaos pe fiecare produs dar cu adaos mediu daca am 10-20 % am pus 15%, este in regula sau cum este corect. Multumesc
Răspuns la discuția Teapa auto
Sincer daca masina merge bine si singura problema e doar ca a fost lovita si reparata bine, iar daca lovitura masini nu a afectat parti importante nu are rost sa iti pierzi timpul, in mare masura e gresala ta o data ca ai aceptat sa se scrie alt pret decat cel platit in realitate si apoi cand cumperi o masina sh o duci la test cu proprietarul, si partea cu "sa nu apari la primarie cu o suma asa mare" nu o inteleg , 3700 de euro nu e o suma sa atraga atentia cuiva si nu cred ca te intreaba cei de la primarie cat costa masina ta , poate doar daca esti nevoit sa depui declaratie de avere asta daca lucrezi in primarie ca presedinte de consiliu, consilier sau primar, deci cam asta e, fi atent data viitoare.
Răspuns la discuția Citatie divort.
Multumesc mult

Discuție Citatie divort.
Buna ziua , o sa trec direct la subiect treaba sta in felul urmator am primit o citatie de la judecatorie care spune in felul urmator: ''Sunteti chemat in aceasta instanta camera...data...ora..in calitate de parat, in proces cu VD in calitate de reclamant.
In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris,judecata urmand a se face ijn lipsa.VA SOLICITAM SA COMUNICATI EXPRES DACA SUNTETI DE ACORD CU PRONUNTAREA SOLUTIEI DE DIVORT DIN CULPA COMUNA A PARTILOR" acum treaba e ca sunt de acord cu solutia dar ce pasi trebuie sa fac sau cum sa comunic instantei ca nu pot sa ma prezint dar sunt de acord cu solutia. Multumesc mult si Sarbatori Fericite tuturor!