avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie divort.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie divort.

Buna ziua , o sa trec direct la subiect treaba sta in felul urmator am primit o citatie de la judecatorie care spune in felul urmator: ''Sunteti chemat in aceasta instanta camera...data...ora..in calitate de parat, in proces cu VD in calitate de reclamant.
In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris,judecata urmand a se face ijn lipsa.VA SOLICITAM SA COMUNICATI EXPRES DACA SUNTETI DE ACORD CU PRONUNTAREA SOLUTIEI DE DIVORT DIN CULPA COMUNA A PARTILOR" acum treaba e ca sunt de acord cu solutia dar ce pasi trebuie sa fac sau cum sa comunic instantei ca nu pot sa ma prezint dar sunt de acord cu solutia. Multumesc mult si Sarbatori Fericite tuturor!
Cel mai recent răspuns: GratianS , utilizator 15:55, 25 Decembrie 2014
Trimiteţi prin fax acordul dvs.Vedeţi numărul de fax, probabil este scris pe citaţie.
Sus în stânga scrieţi Judecătoria XXXXX, sub scrieţi numărul dosarului
Apoi scrieţi : Domnule preşedinte al Judecătoriei..., aliniat: Subsemnatul....,C.I. nr....domiciliat în...CNP nr......., pârât în dosarul de divorţ nr. ...prin prezenta îmi exprim acordul....
Semnătură.
Se poate şi prin email.
Ultima modificare: Joi, 25 Decembrie 2014
Martonze, utilizator
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pârâtã într-un proces care nu este al meu! social social Astăzi am primit o citaţie de la judecătorie, prin care eram anunţată că sunt pârâtă într-un proces de revocare a contractului de vânzare-cumpărare ... (vezi toată discuția)
Neprezentare in instanta moise33 moise33 buna ziua,asi avea si eu o rugaminte la dvs,maine am un proces in care eu sunt parte vatamata,eu nu pot ajunge deoarece am un deces in familie.am sunat la ... (vezi toată discuția)