avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Neprezentare in instanta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Neprezentare in instanta

buna ziua,asi avea si eu o rugaminte la dvs,maine am un proces in care eu sunt parte vatamata,eu nu pot ajunge deoarece am un deces in familie.am sunat la tribunal si mi-au spus sa le trimit prin fax o cerere,dar nu stiu cum si in ce fel sa o fac,daca puteti sa ma ajutati.va multumesc
Cel mai recent răspuns: moise33 , utilizator 12:56, 13 Aprilie 2011

Daca sunteti la prima infatisare, si nu va prezentati, se va amana, urmand apoi sa primiti o citatie pentru prezentarea la o noua data.
nu sunt la prima infatisare,au emis o citatie de aducere...eu am un deces in familie,chiar nu am cum sa ma prezint.am sunat la tribunal si cei de acolo mi-au spus sa fac o cerere si sa o trimit prin fax.dar chiar nu stiu ce trebuie si cum sa scriu.daca puteti sa ma jutati.va multumesc
Dosar civil (penal) nr..
Judecatoria (tribunal).....
Termen...
Domnule Presedinte,

Subsemnatul...domiciliat... legitimat cu ci... cnp..parte in calitate de reclamant (parat) in dosar civil (penal) nr aflat pe rolul Judecatoriei.... termen... va rog sa aprobati un nou termen in dosar deoarece nu ma pot prezenta avand un deces in familie.
Ma oblig ca la urmatorul termen sa fac dovada in acest sens.

Semnatura.. data.....

Domnului Presedinte al Judecatoriei......
va multumesc din suflet pentru ajutorul dat,va doresc o zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de judecare in lipsa. aliss73 aliss73 Am un litigiu de munca care sa judecat dar instanta a hotarat repunerea pe rol.Va rog sa-mi spuneti daca la prima infatisare pot depune o cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Revizuire-recurs (citati intr-un proces despre care nu stiam) a_mirela a_mirela De curand am aflat absolut intamplator de pe internet ca-s citata atat eu cat si tatal meu intr-un proces la Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru un ... (vezi toată discuția)
Cerere judecare in lipsa andrei832013 andrei832013 Cum se face o cerere de judecare in lipsa pentru fond delapidare ? Sunt parte vatamata. As dori sa mentionez cu nu am pretentii pe partea civila impotriva ... (vezi toată discuția)