Buna ziua,
Numai ce m-am despartit de concubinul meu cu care avem un baietel de 2 ani. Motivul este consumul de alcool al concubinului astfel iscandu-se scandaluri peste scandaluri. Am sunat de 2 ori la 112 a doua oara cerand evacuarea acestuia. Abuzul este doar verbal.
Va rog sa imi spuneti ce sanse am la cererea custodiei: felul custodiei, posibilitati de vizite si petrecerea sarbatorilor si ce mai considerati.
Nu doresc sa despart tatal de copil doar sa pot fi prezenta la vizite.
Va multumesc si o zi buna!
Buna ziua,
In cazul in care o situatie de rate neplatite ajunge la executor, acesta cat la suta are voie legal sa retina din salarul persoanei in cauza. Suma datorata este aproximativ 5000 lei.
Stimate doamne, stimati domni
Daca eu, mama unui copil de 2 ani primesc un contract de lucru in strainatate si desi tatal copilului este de acord sa imi acorde dreptul sa plec cu copilul se va razgandi asa dintr-o data, se poate face ceva ca sa pot pleca totusi cu copilul? Provizoriu si de urgenta desigur pana se reglementeaza custodia?
Eu si tatal copilului nu suntem casatoriti si in curand nu vom mai locui impreuna.
Buna ziua,
As dori sa va cer parerea in legatura cu un platan (protejat de lege). In curtea vecinilor nostri se afla un platan foarte batran care din cauza coroanei mari ne distruge partea din spate a cladirii, acoperisul si hornul. Cu multi ani in urma a existat un contract prin care primaria se obliga sa cosmetizeze copacul dar documentul nu mai este de gasit. In prezent dupa numeroase adrese trimise de asociatia de proprietari, primaria se sustrage de la aceasta responsabilitate. Totodata vecinii nu doresc sa lase pe nimeni in curtea lor (proprietate privata) pentru a cosmetiza copacul. Ce putem face ca acest copac sa nu ne distruga cladirea?
Va multumesc si Sarbatori Fericite!