avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plecare in strainatate cu copilul pentru munca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plecare in strainatate cu copilul pentru munca

Stimate doamne, stimati domni
Daca eu, mama unui copil de 2 ani primesc un contract de lucru in strainatate si desi tatal copilului este de acord sa imi acorde dreptul sa plec cu copilul se va razgandi asa dintr-o data, se poate face ceva ca sa pot pleca totusi cu copilul? Provizoriu si de urgenta desigur pana se reglementeaza custodia?
Eu si tatal copilului nu suntem casatoriti si in curand nu vom mai locui impreuna.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:01, 6 Februarie 2019
Dacă va da procura puteți pleca.
În caz contrar va trebuie hotărâre judecătorească.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea minorului cu mama in strainatate madalina-s madalina-s Buna ziua. am o fiica de 14 ani, sunt divortata de tatal acesteia de la varsta de 1 an al copilului. Copilul si tatal au o oarecare relatie, il viziteaza ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului unui minor karmeni13 karmeni13 Buna ziua, de curand am divortat, avem un copil de 6 ani, cu resedinta stabilita de judecatorie la mine. Dupa divort a fost stabilita o pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Scoaterea copilului din tara si stabilirea intr-o alta tara angelanoemi angelanoemi Buna ziua. Sunt casatorita de 4 ani si am un copil de 1 an si 6 lunu si am ajuns dupa multe discutii si neintelegeri cu sotul meu ca vrem sa divortam de ... (vezi toată discuția)