avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna ziua,
Numai ce m-am despartit de concubinul meu cu care avem un baietel de 2 ani. Motivul este consumul de alcool al concubinului astfel iscandu-se scandaluri peste scandaluri. Am sunat de 2 ori la 112 a doua oara cerand evacuarea acestuia. Abuzul este doar verbal.
Va rog sa imi spuneti ce sanse am la cererea custodiei: felul custodiei, posibilitati de vizite si petrecerea sarbatorilor si ce mai considerati.
Nu doresc sa despart tatal de copil doar sa pot fi prezenta la vizite.
Va multumesc si o zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2019
noemi_B, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa solicitati exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti, stabilirea domiciliului la mama, pensie de intretinere in cuantum legal, program de vizitare de 2 - 4 ori pe luna in prezenta mamei doar in timpul zilei, avand in vedere varsta minorului.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti obtine un program de vizitare exercitat in prezenta dvs, ori in prezenta rudelor dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort,incredintare minor si partaj AninaPirvu AninaPirvu Buna ziua.Sotul meu care are probleme cu alcoolul a tot plecat de acasa la fiecare bauta zdravana si dupa scandaluri mari..luandu-si lucrurile desi avem un ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor de 3 ani. AdanaC AdanaC Sunt despartita in fapt de viitorul fost sot din 22 ian. 2010. De cad copilul avea 10 luni. Anul acesta, pe 13 ianuari am bagat divort. ne luptam pt custodia ... (vezi toată discuția)