avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cota parte salar
Discuție deschisă în Executare silită

Cota parte salar

Buna ziua,
In cazul in care o situatie de rate neplatite ajunge la executor, acesta cat la suta are voie legal sa retina din salarul persoanei in cauza. Suma datorata este aproximativ 5000 lei.

Multumesc si o zi buna,
Citiți ART. 729 Cod Procedură civilă.
Daca este o singura executare silita, 33% din veniturile debitorului. Daca sunt mai multe popriri (indiferent ca sunt creditori diferiti) - 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu serby30 serby30 sunt creditor intr-un dosar de executare silita avand ca obiect recuperarea unei sume de bani. debitorul, salariat, sustine ca are rate la banca in ... (vezi toată discuția)
Doua popriri pe salariu de la doi creditori diferiti. ce se intampla cu cea de-a treia executare? geid geid Buna ziua. Supun atenției următorul caz. Am in prezent doua popriri pe salariu, in total de 50% din salariu, de la doi creditori diferiți. Ce se ... (vezi toată discuția)
Poprire ralucasibi ralucasibi Buna ziua,in anul 2007 eu si sotul(la data respectiva)am facut 2 credite nevoi personale la 2 banci diferite,sotul fiind beneficiar iar eu coplatitor.Timp de 3 ... (vezi toată discuția)