avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Activitate marius_celticus

Activitate marius_celticus

Da. Un vecin a anunțat poliția și au venit și au luat numerele. Apoi eu am chemat o firma de reciclare și a venit sa o ridice și am dat. o la reciclat. Am primit un act care arată acest lucru. Dar înainte de a pune mașina în parcare am întrebat administratorul de la asociația de grădini dacă parcarea care aparține de grădini e publica sau privata și mi. A spus ca e privata și e numai pentru membri din asociație. Eu am gradina acolo și sunt și membru în asociație unde plătesc și o cotizație anuala. La întrarea în parcare este un semn P ca pentru parcări dar are și o tăblia adițional pe care scrie ca e doar pentru membri din asociația de grădini. Dar politia spune ca dacă bariera nu este lăsată atunci parcarea este publica. Dar bariera este cu acționare manuala și nimeni care parchează acolo nu am văzut sa o închidă sau sa o deschidă așadar sta mereu deschisa.
in Germania am lasat masina cu numere romanesti confectionate de mine pe suport de carton presat intr,o parcare rezervata doar membrilor care au gradini acolo.specific ca sunt membru la acea asociatie de gradini.parcarea este ingradita si are o bariera manuala in loc de poarta de acces.numerele romanesti mi sau pierdut sau mi sau furat cat masina se afla la un atelier auto pentru reparati,schimbare disc si placute de frana,la fel si talonul si cheia.am depus reclamatie la politie in luna octombrie 2021.am primit o hartie da la politie pentru acea reclamatie,problema este ca parcarea este privata dar politia spune ca daca bariera este deschisa atunci nu mai e privata si mi,au facut dosar penal pentru abuz de numere de inmatriculare art 22 paragraf 2 din codul penal.dar conform codului rutier din tara noastra unde au fost emise numerele acest lucru este incadrat la contraventie si se poate da amenda.ce pot face in acest caz...imi poate da cineva un sfat bun va rog....multumesc in avans pentru orice sfat
da sotia e de acord,din moment ce suntem casatoriti legitim,doar suntem o familie ,copii sunt ai nostri nu sunt adoptati sau din casatori anterioare,
copii i-am recunoscut la venirea in tara,e putin mai complicat de explicat da,la primul copil lam recunoscut de la nastere,dar nu a putut fi inregistrat pe numele meu deoarece aveam buletinul neschimbat in care purtam numele de familie al fostei sotii,dar deja eram divortat de 2 ani,aveam si sentinta de divort doar ca nu am fost in tara in aceasta perioada ,apoi am venit in romania dar am stat cateva luni ,timp in care am cunoscuto pe actuala sotie ,a ramas insarcinata,a nascut dar cum intre timp eu nu am schimbat buletinul-din neglijenta-nu am putut inregistrat primul copil pe numele meu,iar ceilalti doi ia0m recunoscut cand am venit in tara,dar nu am fost plecat permanent,lucram sezonier in germania 3 luni in tara 3 luni plecat si am avut ghinionul ca nasterea sa fie exact in perioada cand am fost plecat.cam asta e situatia pe scurt,dar nu inteleg de ce sunt proceduri asa de complicate nu exista o cale mai simpla.
sunt casatorit din 2000 nelegitim si egitim din 2006.sotia in momentul de fata poarta numele meu de familie,dar cei 3 copii minori nu poarta numele meu de familie ci tot pe numele de fata al sotiei.in certificatul de nastere al copiilor sunt trecut la tata dar nu i-am putut trece direct pe numele meu la nastere fiind plecat din tara,acum vreau sa trec si cei trei copii pe numele meu de familie dar ce sa vezi dracia naibi de infern legilativ avem ,surpriza la starea civila spun ca nu se poate,la notar spune ca nu se poate,stie cineva ce e de facut,ce cai exista,un avocat a sugerat ceva de genul ,sotia sa deschida proces .dar nu inteleg de ce.din moment ce sunt recunoscuti de mine toti cei trei copii si sunt si trecut in certificat la toti 3,avem si livret de familie eliberat prin 2003 cred in care sunt trecut la tata la toti trei.de ce nu exista o procedura simpla de schimbare a numelui de familie al copiilor.in ce tara traim!!!!!!!!!va multumesc anticipat tuturor celor care ma pot lamuri
pe fisa de detinut a bunicului este trecut -uneltire contra ordinei sociale-si condamnat la 3 ani cu executare,descrierea faptului -din anul 1938 pana in anul1940 am facut politica legionara,data inceperi pedepsei 10 febr 1949,data expirari pedepsei 9 febr 1952,dar nu este eliberat ci se gaseste la observati notarea,ESIRI DEFINITIVE 15 -VI-953 DECEDAT penitenciar tg.ocna.intrebarea mea 1-bunicul se incadreaza la categoria detinuti politici 2-detentia suplimentara peste perioada de expirare a executari pedepsei este un abuz sau o hotarare legala,cine putea hotara prelungirea detentiei si daca trebuia sa existe un act la baza aceste hotarari.nu pot incarca fisa pe acest forum dar daca sunteti amabili pot sa va directionez la litera M se gaseste fisa bunicului meu MARTINESCU D. MIHAI din plugova raionul severin pe pagina [ link extern ]