avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... germania numere romanesti,am lasat masina cu numere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

germania numere romanesti,am lasat masina cu numere romanesti confectionate de mine pe ...

in Germania am lasat masina cu numere romanesti confectionate de mine pe suport de carton presat intr,o parcare rezervata doar membrilor care au gradini acolo.specific ca sunt membru la acea asociatie de gradini.parcarea este ingradita si are o bariera manuala in loc de poarta de acces.numerele romanesti mi sau pierdut sau mi sau furat cat masina se afla la un atelier auto pentru reparati,schimbare disc si placute de frana,la fel si talonul si cheia.am depus reclamatie la politie in luna octombrie 2021.am primit o hartie da la politie pentru acea reclamatie,problema este ca parcarea este privata dar politia spune ca daca bariera este deschisa atunci nu mai e privata si mi,au facut dosar penal pentru abuz de numere de inmatriculare art 22 paragraf 2 din codul penal.dar conform codului rutier din tara noastra unde au fost emise numerele acest lucru este incadrat la contraventie si se poate da amenda.ce pot face in acest caz...imi poate da cineva un sfat bun va rog....multumesc in avans pentru orice sfat
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2022
marius_celticus, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 11:51, 30 Aprilie 2022
e legea germana, va trebuie un avocat care o stie. dar de unde a stiut politia ca numerele erau artizanale? le-a gasit?
Da. Un vecin a anunțat poliția și au venit și au luat numerele. Apoi eu am chemat o firma de reciclare și a venit sa o ridice și am dat. o la reciclat. Am primit un act care arată acest lucru. Dar înainte de a pune mașina în parcare am întrebat administratorul de la asociația de grădini dacă parcarea care aparține de grădini e publica sau privata și mi. A spus ca e privata și e numai pentru membri din asociație. Eu am gradina acolo și sunt și membru în asociație unde plătesc și o cotizație anuala. La întrarea în parcare este un semn P ca pentru parcări dar are și o tăblia adițional pe care scrie ca e doar pentru membri din asociația de grădini. Dar politia spune ca dacă bariera nu este lăsată atunci parcarea este publica. Dar bariera este cu acționare manuala și nimeni care parchează acolo nu am văzut sa o închidă sau sa o deschidă așadar sta mereu deschisa.
felicitari! treaba e simpla: v-a reclamat un vecin. politia si-a facut treaba. dvs ar fi trebuit sa cereti (in virtutea cererii depuse) eliberarea unui set de numere provizorii sa puteti circula. macar era legal. nu prea avem ce sa va spunem ca nu stim legea germana. cat despre mutatul cazului in Romania, nu merge. din ce stiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare privata a blocului folosita de straini ice_bella20 ice_bella20 Am urmatoarele 2 situatii pentru care va rog sa-mi oferiti sfaturi: 1. Cui ne putem adresa si care-i procedura pentru ridicarea unei masini abandonate in ... (vezi toată discuția)
Parcare privata - acces marshanna marshanna Buna ziua, Este vorba despre o cladire cu peste 200 de apartamente, care are in dotare o parcare privata de vreo suta de locuri. Acest spatiu - parcarea este ... (vezi toată discuția)
Bună seara! locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. ... Bungee Bungee Bună seara! Locuiesc într-un bloc cu parcare privata cu bariera. Locul meu de parcare (pt care detin cf) este obstructionat mereu de către vecinul care ... (vezi toată discuția)