avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate EU_solicitor

Activitate EU_solicitor

Răspuns la discuția Firma inactiva
multumesc de raspuns,dar societatea nu a mai avut nici un fel de activitate,si nu este inregistrata cu TVA
Discuție Firma inactiva
Ce se intampla daca o firma a fost declarata inactiva prin decizia ANAF,in anul 2012?? Aceasta firma poate fi radiata sau poate fi obligata sa plateasca in continuare taxe la stat pentru perioada 2012-2016???Multumesc anticipat!!
Răspuns la discuția Acord de mediere
multumesc si va cred!dar, asta chiar in cazul in care faptele au fost savarsite in 2001,si dupa ce au fost date niste decizii ale CC cu privire la impacarea pana la ramanerea definitiva a hotararii??.
Răspuns la discuția Acord de mediere
multumesc de ajutor dar mai am o nelamurire!daca nu se incheie acest acord de mediere si partea vatamata depune o declaratie autentificata ca s-a impacat cu inculpatul .si o depune la dosar(registratura) sau in fata instantei are aceeasi valoare pentru cursul procesului??
Răspuns la discuția Procura iesire din tara minor
nu aveti nevoie de procura...este suficienta hotarararea de divort in original si copie autentificata....si declaratia dvs la notar,iar profesorul trebuie sa aiba asupra lui cazierul in perioada de valabilitate.pentru alte nelamuriri puteti suna gratuit la politia de frontiera.021 9590

[ link extern ]
Răspuns la discuția Acord de mediere
multumesc!!!
Contractul de mediere poate fi incheiat de catre un avocat care reprezinta un inculpat?
daca firma respectiva nu si indeplineste nici una dintre obligatii sigur ca exista mai multe metode legale de a cere recuperarea banilor.de recuperat in sine mai putine sanse!
Dar majoritatea cazurilor 85-90 % sunt cele in care firma te trimite intr-adevar in strainatate si iti da locul de munca ,dar in care nu rezisti mai mult de o saptamana,dupa care renunti si pleci.Ca de asta sunt oferte ,pentru ca nu vrea nimeni locurile acelea de munca.Eu de exemplu am lucrat in strainatate si vad ce oferte posteaza in Romania.Si din punctul meu de vedere sunt la limita sclaviei.Poate ai noroc.bafta!!!
Răspuns la discuția Cum iti poti insusi etnia cuiva ?
nu se poate schimba ,dar se poate dobandi.prin nastere.:P
Răspuns la discuția Termen plangere prealabila
Asa este.aveti dreptate!aveam impresia ca daca se prevede impacarea este necesara si plangere prealabila.multumesc!