avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate jocoprofing

Activitate jocoprofing

BUNA ZIUA ! Lucrez in invatamant si am absolvit recent o facultate,pentru a avea o incadrare mai mare,pe grila de salarizare.Mai am cativa ani pana la pensionare si asi vrea sa aflu daca fac si un MASTER,in domeniu,o sa ma ajute pozitiv la calcularea pensiei,adica o sa beneficiez de o pensie mai mare,sau nu? Adica,pe scurt, are rost sa ma inscriu la master sau nu?
VA MULTUMESC ANTICIPAT,pentru raspuns/raspunsuri,sper cat mai curand !
Răspuns la discuția Intrebare despre mostenire
Va multumesc pentru raspunsul dat,dar va rog sa-mi explicati ce inseamna ,,ca nu am acceptat mostenirea",odata ce avem amandoi certificat de mostenitor intocmit de notar,dupa decesul mamei noastre?
BUNA ZIUA ! Suntem 2 frati,care avem un certificat de mostenitor,intocmit la notar public,in urma decesului mamei noastre,inca atunci cand a trait tata,care a decedat si d-lui,dupa 2 ani si dupa care nu am mai facut alt act de mostenire sau de succesiune.Fratele meu locuieste in concubinaj,in locuinta parintilor mei cu o femeie,de aproximativ 8 ani.Va rog sa ma informati daca in aceste conditii concubina fratelui meu va avea ceva drepturi de mostenire,din cota parte de mostenire a lui,dupa decesul fratelui meu?Daca va avea drept de mostenire ,cat anume prevede legea,in vigoare? VA MULTUMESC ANTICIPAT,pentru raspunsul pe care-l veti da.
BUNA ZIUA ! Suntem 2 frati,care avem un certificat de mostenitor,intocmit la notar public,in urma decesului mamei noastre,inca atunci cand a trait tata,care a decedat si d-lui,dupa 2 ani si dupa care nu am mai facut alt act de mostenire sau de succesiune.Fratele meu locuieste in concubinaj,in locuinta parintilor mei cu o femeie,de aproximativ 8 ani.Va rog sa ma informati daca in aceste conditii concubina fratelui meu va avea ceva drepturi de mostenire,din cota parte de mostenire a lui,dupa decesul fratelui meu?Daca va avea drept de mostenire ,cat anume prevede legea,in vigoare? VA MULTUMESC ANTICIPAT,pentru raspunsul pe care-l veti da.