avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... MASTERATUL contribuie la o pensie mai mare?
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

MASTERATUL contribuie la o pensie mai mare?

BUNA ZIUA ! Lucrez in invatamant si am absolvit recent o facultate,pentru a avea o incadrare mai mare,pe grila de salarizare.Mai am cativa ani pana la pensionare si asi vrea sa aflu daca fac si un MASTER,in domeniu,o sa ma ajute pozitiv la calcularea pensiei,adica o sa beneficiez de o pensie mai mare,sau nu? Adica,pe scurt, are rost sa ma inscriu la master sau nu?
VA MULTUMESC ANTICIPAT,pentru raspuns/raspunsuri,sper cat mai curand !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 4 Iulie 2016
Masteratul nu contribuie la obtinerea unei pensii mai mari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa 7 ani de experienta imi spun ca nu mai pot fii asistent social ContSters100836 ContSters100836 Lucrez ca asistent social principal de 7 ani in domeniul Protectiei Copilului. Am absolvit Scoala Postliceala de Asistenta Sociala din Bucuresti (licenta pe ... (vezi toată discuția)
Salutare ! eu am terminat facultatea de drept, iar in prezent ... TnsAdrRzv TnsAdrRzv Salutare ! Eu am terminat facultatea de Drept, iar in prezent lucrez la o firma ca inspector ssm, dupa abs0livrea cursului de 80 ore. Azi am vrobit cu seful, ... (vezi toată discuția)