avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Activitate alin0122

Activitate alin0122

Buna ziua, am lăsat acum câțiva ani diploma de bacalaureat la o facultate privata unde m-am înscris la niște cursuri iar apoi am renunțat. Pot solicita un duplicat la școala care mi-a eliberat-o? Menționez ca facultatea este în alt oraș și nu am posibilitatea sa ajung acolo.
Mulțumesc mult pentru răspuns.. ideea e ca dacă nu îmi acorda banca imprumutul,am înțeles ca trebuie sa îl dau în judecata pentru recuperarea sumei.

gi-jane2 a scris:

e important sa prevedeti in contract ca nu va pierdeti avansul in caz ca banca nu va acorda imprumutul din orice motiv, insa in cazul in care vanzatorul se razgandeste, sa va dea mai multi bani inapoi ( fixati impreuna cat) ca sa va acoperiti cheltuielile cu banca etc.
Fixati data semnarii contractului peste destul timp pt ambele parti, dvs sa primiti imprumutul, vanzatorul sa fie gata cu actele ( daca e cazul)

Bună ziua și mulțumesc anticipat pentru toate răspunsurile. Am următoarea dilema,am găsit un apartament pe care vânzătorul cere 50000€. Ne-am hotărât sa îl cumparam prin programul Prima Casa. De la banca ni s-a spus ca avem nevoie de un antecontract semnat între noi și vânzător. Vânzătorul ne-a cerut 10% din valoare la semnarea antecontractului. Este o suma corecta? Ce ma sfătuiți sa fac. Mulțumesc
Buna seara, am si eu o nelamurire. Am primit o oferta de lucru in germania si as dori sa stiu in cazul in care imi fac o asigurare de viata sau medicala nu stiu sigur cum se numeste la o firma de asigurari, in cazul unei spitalizari in germania , ar fii luata in calcul aceasta sau numai contractul de munca de acolo? Multumesc anticipat si as dorii un raspun urgent daca se poate. adresa de mail este alyn201026@yahoo.com. O seara buna in continuare si scuze pentru deranj