Buna ziua,
Ma numesc Stoica Daniel din GIURGIU ,in urma cu 3 luni am contractat un credit de tip IFN de la Fast Finance unde in cele din urma nu au mai dorit prelungirea acestuia decat o singura data . leam comunicat situatia ca pot plati integral nu au vrut sa ma inteleaga si ce credeti ca au facut ,miau retras singuri bani di cont pe motiv ca prin semnarea contractului miam dat acordul direct debit. Este legal ceea ce fac abuzand direct in acest mod? Asa imi pot face retrageri oricand. Va rog ajutatima ce sa fac si daca este legal. Va multumesc anticipat
BUNA ZIUA,
Lucrez ca agent de paza la o firma privata . la obiectivul unde sunt incadrat securitatea beneficiarulului a dispus printrun comunicat verbal sa purtam o camera video atasata pe o casca de plastic conectata prin werles sa facem control oblugandune sa stam cu ea pe cap tot programul de 12 h. va rog spunetimi este legal? exista ln codul munci specificat acest lucru? se inclca drepturile angajatului? mentionez ca obiectivul este o fabrica de panificatie. este un singur post pe poarte de acces. ne terorizeaza cu aceasta camera leam spus ca am dureri de cam dar ei au zis ca nu are cum ca asa spun ei ca sau facut teste, poate pe animale dar nu pe oameni. datimi un raspuns este legal?
Vruiam sa stiu daca va fi trimis dupa grati sau se va alege doar cu o amenda plus chieltueli de judecata. in prezent lucreaza la o firma de paza iar in acea dispozitie se comunica faptul ca se va trimite catre cazierl judiciar, aici nu prea am inteles . i se va retrage atestatul , i se va comunica firmei unde lucreaza pentru suspendare diin activitate? va rog sa ma ajutati cu aceste informati. va multumesc domnule avocat.
Complet: CP5
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: În baza art. 346 alin. (2) C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 4413/P/2014 din data de 27.03.2015 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu privind pe inculpatul Grama Stan ,pentru savarsirea infractiunii de refuz de prelevare a mostrelor biologice,prevazuta de art. 337 C pen. ,a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Grama Stan si fixeaza primul termen de judecata la data de 24.09.2015,in sedinta publica,cu citarea partilor. Dispune emiterea unei adrese catre IPJ Giurgiu pentru a inainta fisa de cazier judiciar a inculpatului. Definitivă.
Document: Incheiere - camera preliminară 18.06.2015
Va multumesc din tot sufletul ca miati raspuns. Sunteti un Avocat bun. Multumesc acestui sait . va voi tine la curent cu situatia .
prourorul mia respin cererea de incheerea unui acord de recunoasterea vinovatiei. in urma acestei decizi dosarul va fi trimis la tribunal ?
buna ziua,
Ma numesc grama stan din giurgiu si as dori o informatie de la dumneavoastra referitoare la un dosar penl ce mi sa intocmit in urma unei sustrageri de la probele biologice in vederea stabiliri alcolemiei. am suflat in alcotest si reeesit o alcolemie de 0,48 mg/L alcool pur in aerul expirat. doresc sa va intreb ce inseamna urmatoarele :
In temeiul art.286 alin.1 coroborat cu art.478 alin 1 din Codul de procedura penala.
Ma voi astepta la vreo sentinta grea?
astep raspuns.
Va multumesc anticipat.
Buna ziua ma numesc stoica daniel sunt din giurgiu si am dori o informatie referitoare la un caz in care a avut loc un conflict intre mama si un vecin. din acest conflict a rezultat cu ranirea mamei in zona capului si a maini insa agresorul nu a avut nici o vatamare. am obtinut si certificat medicolegal insa neam cautat dreptatea in instanta punandumi un avocat din giurgiu pe nume radulescu si intrun final sa incheeat eu cu bani luati si batut iar el fara a fi tras la raspundere. ba mai mult trebue sa platesc executat silit suma de 1600 lei cheltueli ale lui. se poate asa ceva in romania? pentru mai multe detali asptept sa ma mai intrebati. va multumesc