avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Suntem intr-o situatie disperata
Discuție deschisă în Executare silită

Suntem intr-o situatie disperata

Buna ziua ma numesc stoica daniel sunt din giurgiu si am dori o informatie referitoare la un caz in care a avut loc un conflict intre mama si un vecin. din acest conflict a rezultat cu ranirea mamei in zona capului si a maini insa agresorul nu a avut nici o vatamare. am obtinut si certificat medicolegal insa neam cautat dreptatea in instanta punandumi un avocat din giurgiu pe nume radulescu si intrun final sa incheeat eu cu bani luati si batut iar el fara a fi tras la raspundere. ba mai mult trebue sa platesc executat silit suma de 1600 lei cheltueli ale lui. se poate asa ceva in romania? pentru mai multe detali asptept sa ma mai intrebati. va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 13:12, 9 Ianuarie 2015
de la loviri si alte vatamari pana la executarea silita mai sunt multe aspecte pe care nu le-ati prezentat.
Deci, mama s-a certat cu vecinul, acesta a batut-o(probabil s-a aparat si ea ori ati intervenit si dvs.dar nu ati reusit sa-i lasati urme vizibile vecinului?) dupa care v-ati judecat si solutia instantei a fost sa evacuati zona. Sa intelegem ca motivul a fost un teren pe care dvs. il doreati dar pe care in cele din urma in instanta la obtinut vecinul? Banuiesc ca la dosar au fost depuse si dovezi , au fost prezenti si martori. Aveti posibilitatea sa faceti apel, trebuie sa va incadrati in termenul stabilit de instanta. Mai incercati strangeti alte dovezi si poate in cele din urma o sa vi se dea dreptate dvs., daca sustineti cu vehementa ca o aveti.
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal: ce repercusiuni poate avea un certificat iml cu 0 (zero) zile ingrijiri medicale mascool mascool Buna seara , Astazi am fost anuntat ca trebuie sa ma prezint la un post de politie ,inca nu se stie calitatea (invinuit sau martor) , ca urmare a unei ... (vezi toată discuția)
Ordinul de protecție: o armă împotriva tuturor bărbaților sau o nouă formă de dictatură a justiției? Aureliu1969 Aureliu1969 Potrivit art. 24 din lege durata măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie se stabileşte de judecător, fără a putea depăşi 6 luni de la data emiterii ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)