Buna ziua ma numesc stoica daniel sunt din giurgiu si am dori o informatie referitoare la un caz in care a avut loc un conflict intre mama si un vecin. din acest conflict a rezultat cu ranirea mamei in zona capului si a maini insa agresorul nu a avut nici o vatamare. am obtinut si certificat medicolegal insa neam cautat dreptatea in instanta punandumi un avocat din giurgiu pe nume radulescu si intrun final sa incheeat eu cu bani luati si batut iar el fara a fi tras la raspundere. ba mai mult trebue sa platesc executat silit suma de 1600 lei cheltueli ale lui. se poate asa ceva in romania? pentru mai multe detali asptept sa ma mai intrebati. va multumesc
Deci, mama s-a certat cu vecinul, acesta a batut-o(probabil s-a aparat si ea ori ati intervenit si dvs.dar nu ati reusit sa-i lasati urme vizibile vecinului?) dupa care v-ati judecat si solutia instantei a fost sa evacuati zona. Sa intelegem ca motivul a fost un teren pe care dvs. il doreati dar pe care in cele din urma in instanta la obtinut vecinul? Banuiesc ca la dosar au fost depuse si dovezi , au fost prezenti si martori. Aveti posibilitatea sa faceti apel, trebuie sa va incadrati in termenul stabilit de instanta. Mai incercati strangeti alte dovezi si poate in cele din urma o sa vi se dea dreptate dvs., daca sustineti cu vehementa ca o aveti.