avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Activitate barlica

Activitate barlica

Discuție mostenitoare
Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine.Tatal meu a decedat si are 4 frati.as vrea sa deschid taxa de succesiune pentru am lua drepturile.ce acte imi trebuie deoarece titlul de proprietate este la fratii lui si nu am acces la el,unde il mai pot gasii
Răspuns la discuția Alocatie complementara
da dar cat este suma maxima pe membru de familie,pentru ca sotul meu are masina pe numele lui,este vreo problema?
Răspuns la discuția Rate pe baza indemnizatiei
multmesc pentru raspunsuri!
Buna ziua,se poate face alocatie complementara la copii de pana in 2 ani daca primesc alocatie de stat de 2 mil?care este suma maxima pe membru de familie?
Buna ziua,am si eu o intrebare,as vrea sa fac si eu o rata pentru niste electrocasnice si m-ar interesa daca pot sa fac rata cu,cuponul de la indemnizatie copil,va multumesc!
Răspuns la discuția Concediu medical
august prima luna de somaj si am primit 250 de lei dar nu mai vreau sa imi iau alte zile de concediu,decat pe astea
5 decembrie 2014 pana pe 2 februarie anul acesta
nu puteti sa imi spuneti mai exact dumneavoastra cat o sa iau....nu am intrat in somaj ca am lucrat,am intrat in somaj ca am terminat liceul..,multumesc
din somaj am trecut in concediu medical pentru ca am nascut si as vrea sa stiu cu cat se plateste acest concediu daca am avut somaj 250 de lei