avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenitoare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenitoare

Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine.Tatal meu a decedat si are 4 frati.as vrea sa deschid taxa de succesiune pentru am lua drepturile.ce acte imi trebuie deoarece titlul de proprietate este la fratii lui si nu am acces la el,unde il mai pot gasii
Mergeti la Primarie sa solicitati o copie a titlului de proprietate .Dezbateti succeisunea dupa tatal dvs. la un notariat ori cel putin solicitati un certificat de calitate de mostenitor prin care veti dovedi ca sunteti succesorul in drepturi al tatlui dvs. Daca nu va intelegeti cu unchii dvs., solicitati apoi partajarea bunurilor din titlul de proprietate pe cale judecatoreasca. Adresati-va unui avocat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa bunica cu partaj voluntar, fara succesiune Manu111 Manu111 Buna ziua, Am o problema mai delicata,cred.Este vorba despre o casa,mostenire de la bunica mea,care a decedat in 1986. Bunica a avut 2 copii(mama mea si ... (vezi toată discuția)
Mostenire pe titlu de proprietate comun camiducai camiducai Parintii mei sunt ambii decedati de 10 si respectiv 17 ani. Eu nu am facut nimic legat de mostenire dupa moartea lor .Unul dintre titlurile de proprietate pe ... (vezi toată discuția)
Proprietate Larri Larri Sunt in posesia unui titlu de proprietate pe o suprafata de teren agricol.Titlul este comun pentru mai multe persoane inrudite(frati),inclusiv tatal meu.Toate ... (vezi toată discuția)