avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Activitate mihairandrei

Activitate mihairandrei

Buna ziua!

Daca am un chiosc, unde instalez un aparat semi-profesional / profesional de cafea (nu automat in care bagi fisa) si vand cafele, se incadreaza pe codul de alimentatie publica? Intreb, pentru ca acolo mai trebuie platita o taxa suplimentare pentru autorizatie si cred ca e necesar si lucrator calificat.

Si o a doua intrebare: am depus dosarul la directia sanitara, pentru un nou punct de lucru, si astept inspectorul. In asteptarea acestuia, pot sa pornesc activitatea efectiva, sau doar sa am totul gata si pot incepe dupa ce imi iau avizul de la ei? Mie mi s-a spus de la ghiseu, la sanitar, sa incep activitatea deja, dar mi-e sa nu imi fur o amenda.

Multumesc,
Am omis un lucru, activitatea se va desfasura intr-un chiosc.
Bună ziua!

Am nevoie de o clarificare legat de ce clase CAEN trebuie să înregistrez la ONRC, pe un nou punct de lucru.

Activități economice de vanzare cu amanuntul:
1 - Vanzare cafea, preparată la aparat special de cafea (automat)
2 - Vanzare hot-dogs și sandvișuri calde
3 - (dacă nu primesc aviz sanitar pentru 2) magazin mixt (dulciuri, băuturi răcoritoare etc.)

De asemenea, mă puteți îndruma către pașii necesari obținerii avizului sanitar veterinar? Locația punctului de lucru este în București, sector 3.

Mulțumesc!
Răspuns la discuția Accesare fonduri pentru fast food
Va multumesc pentru raspunsuri!
Buna ziua!

Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai mentionez ca in trecut am mai detinut o firma, impreuna cu 2 asociati, care nu a beneficiat de niciun fel de fonduri de la stat / europene.
As putea accesa fonduri nerambursabile pentru aceasta activitate si, daca da, prin ce program? Varsta este sub 35 de ani si planul este sa fim 2 asociati. Evenual o poate deschide doar persoana care nu a mai detinut acest statut in trecut, daca asta ar fi o piedica.
Multumesc.