avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Tagetes

Activitate Tagetes

Discuție ofensa
Am scris de curand o carte. Unul dintre personajele din carte poarta un nume identic cu al unui fost profesor de-al meu.
Mentionez:
1)in carte personajul respectiv nu este absolut de loc denigrat, dimpotriva
2) la pag.12 a cartii am specificat ca asemanarea cu persoane reale poate fi intamplatoare
Am fost amenintat de profesor cu tribunalul pt. ca zice el i-am folosit numele fara acordul lui
Va intreb, profesorii nu sunt persoane publice?
Firma era asociatie familiala . Am radiat-o la Camera de comert in martie 2017.
Buna ziua . Am cumparat pe firma o Dacia logan in 2005. In martie 2017 am desfiintat firma. Cum pot sa trec acum masina pe persoana fizica?Multumesc.
Am vechime in munca gr a doua suta la suta 12 ani 2 luni si gr intai de munca suta la suta 1 an si zece luni si 14 zile. Intrebare : se asimileaza gr 1 la gr 2 si astfel sa obtin 14 ani de gr2 si reducerea limitei de varsta de pensionare corespunzatoare de 3 ani? Multumesc.
Am lucrat in perioada 1984- 1991 la o intreprindere in meseria de sudor . pe cartea de munca mi s-a trecut gr2 de munca . Va rog sa-mi spuneti daca in perioada amintita 1984 - 1991 meseria de sudor era incadrata in gr 1 de munca. Va multumesc.
am o intreprindere familiala cu doi membrii , eu si sotia. Doresc sa mai coptam si pe nora noastra . Cum trebuie procedat? multumesc.
Răspuns la discuția Declaratia 600
Venituri din activitate comerciala care nu depasesc pe an 8000 de lei venit net.
Discuție Declaratia 600
Va rog sa-mi spuneti daca depunerea declaratiei 600 privind venitul asigurat la sistemul de pensii este obligatorie sau se depune doar in anumite situatii. Multumesc.
Am inteles ca din 2016 PF vor plati CAS modificat dupa noua lege . Eu am cu sotia Asociatie Familiala. Cum voi plati CAS dupa noua lege? La fel ca PFA ?
Am lucrat 14 ani in gr 2 de munca din care 10 ani pe santier acum imi pregatesc dosarul de pensionare. La ce fel de sporuri am dreptul in gr 2 de munca pe care sa le solicit la firmele unde am lucrat.Multumesc.