avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate danisorella

Activitate danisorella

Multumesc mult pentru raspuns,Am inceput prin a-mi cauta un avocat.Va doresc o zi minunata!
Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul judecătoresc la poartă.Motivul invocat; un credit făcut acum 13 ani la Banc Post de o persoana de care nu am auzit în viata mea si la care eu apar ca și garant.Nu cunosc persoana ,nu am semnat niciodată un astfel de contract și de ce după 13 ani ?Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția. Va rog din suflet sa ma ajutați! Va mulțumesc!
Am nevoie disperata de ajutor într-o situație care depășește puterea mea de înțelegere. Ieri m-am trezit cu contul de salarii blocat și cu executorul judecătoresc la poartă.Motivul invocat; un credit făcut acum 13 ani la Banc Post de o persoana de care nu am auzit în viata mea si la care eu apar ca și garant.Nu cunosc persoana ,nu am semnat niciodată un astfel de contract și de ce după 13 ani ?Nu știu de unde să încep pentru a-mi dovedi nevinovăția. Va rog din suflet sa ma ajutați! Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Proces stabilirea paternitatii
Intr-adevar isi doreste ca totul sa fie cat mai discret.Dar deocamdata aceasta a fost doar o propunere si nu stiu daca nu este doar inca o forma de tergiversare.Oricum acum sunt hotarata sa merg pana la capat .Si va spun sincer, doamna avocat Romascanu, ca in momentul cand am fost sunata mi-au revenit in minte cuvintele dumneavoastra "N-as incepe cu sala de judecata. ".
Va mutumesc tuturor celor care imi cititi mesajele !Cuvintele dumneavoastra si sfaturile imi sunt un puternic sprijin emotional.
Am fost contactata de tatal copilului care a inaintat ipoteza unei eventuale recunoasteri a paternitatii pe baza de inscris autentic la un notar Este posibil,avand in vedere ca fata este majora?.In acest caz stabilirea unei pensii de intretinere pana la terminarea studiilor se mai poate face tot pe cale notariala sau este necesara deschiderea unui proces(chiar daca de comun acord am stabili o suma)?
Va multumesc!
Dupa cum am mai spus relatia cu fiica mea este deosebita.I-am explicat exact situatia si m- a inteles de ce am luat decizia de a nu deschide acel proces la vremea respectiva .Propriu zis nu doreste sa ii demonstreze ca el este tatal ei ci ca ea este fiica lui.Ca poate fi si el victima cum a fost si ea atatia ani.
Ce ma ingrijoreaza in acest moment nu este starea psihica a fiicei mele ,care este mult mai puternica si mai luptatoare decat mine,ci aceasta problema a prescriptiei. Pentru ca legea judeca dupa litera ei nu dupa ce ni se pare noua ca este corect sau nu.
Multumesc pentru raspuns! Sper sa im gasesc un avocat bun care sa imi sustina cauza pentru ca e nedrept ca drepturile sale sa ii fie afectate de data nasterii.Situatia juridica e aceeasi si a unui copil nascut in 1997 si a celui nascut in 2007.
Multumesc mult celor care mi-au raspuns pentru ca ,intr-adevar problema mea,asa cum f bine m-a inteles doamna avocat Romascanu,atat una de natura juridica cat si una de natura umana,sufleteasca.
Relatia cu fiica mea a fost una de exceptie pana in acest moment,dar acum mi-a spus ca cel mai frumos cadou pe care i-l pot oferi de majorat este sustinerea mea in actiunea ei.Intr-adevar stiu ca motivele sunt multiple si sunt urmarile frustarilor acumulate in lungulul anilor.Isi doreste sa-l materializeze pe acel cineva care ii este tata biologic, sa ii arate unde a ajuns prin efort propriu(este o eleva eminenta intr-un colegiu militar),dar sunt convinsa ca este si o forma de pedeapsa pentru absenta din viata ei cat si a golului imens pe care l-a simtit atat in sufletul ei cat si al meu.
Citind comentariile ,mi-am luat inima in dinti si l-am contactat azi pe tatal fetei.Egoismul si lipsa de responsbilitate pe care le-a manifestat acum 18 ani ,cand m-a pus sa aleg intre relatia noatra si sarcina,au ramas aceleasi.A refuzat orice forma de dialog,mi-a sugerat ca problema ar trebui lasata moarta ca si pana acum .La rugamintea mea de a gasi o cale civilizata,amiabila de rezolvare a conflictului, fara sa ne balacarim in noroi,mi-a confirmat faptul ca nu isi asuma paternitatea decat in urma unui proces.
Acum ma vad nevoita sa merg mai departe, pe cale legala,din dragostea pe care o pot fiicei mele
Strict juridic, problema delicata (discutabila) din speta dvs. este urmatoarea: in ce masura fiica dvs. poate introduce o actiune in stabilirea paternitatii fara ca acest demers sa fie paralizat de o eventuala invocare a exceptiei a presciptiei?

O rog pe doamna avocat Romascanu ,careia ii multumesc pentru comentariul de o deosebita finete psihologica, sa-mi spuna de ce crede ca ar puea fi invocata exceptia de prescriptie.
Multumesc !
Fiica mea nu si-a cunoscut tatal si nici nu a vorbit cu el. Nu stiu care va fi nici reactia ei cand isi va cunoaste tatal nici reactia lui cand ,fortat de imprejurari,va trebui sa isi cunoasca fiica. Oricum in acesti ani nu a vazut-o decat o singura data ,cand a implinit un an.Stiu ca va fi o actiune dificila dar adevarul trebuie sa castige !Sper ca voi gasi un avocat bun care sa ma reprezinte.
Relatia a fost cat se poate de discreta iar acum,dupa atatia ani, este destul de greu de administrat dovezi. Sper ca un avocat ma va putea ajuta. Relatia cu fiica mea a devenit f tensionata si imi doresc mult sa gasesc o solutie cat se poate de rapida, Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns!