In urma unei relatii pe care am avut-o acum 18 ani am nascut o fetita care nu a fost recunoscuta de tatal ei.Nu am deschis proces de stabilirea paternitatii pentru a nu-i afecta pozitia sociala si mi-am crescut singura copilul.
Acum fata a implinit de curand 18 ani si doreste sa fie recunoscuta legal de catre tatal ei.Poate deschide in numele ei actiune de stabilire a paternitatii doar pe baza solicitarii testului ADN tinand cont ca administrarea unor probe pe baza de martori e f dicila dupa atatia ani? M-ar ajuta f mult parera dumneavoasta autorizata pentru a putea indrepta o greseala a trecutului. Va multumesc!
Dupa acea relatie nu m-am casatorit si m-am dedicat doar cresterii si educarii copilului meu.
Ea doreste sa faca ceea ce eu nu am facut la timpul potrivit.Daca este posibil acest lucru,procesul trebuie deschis in localitatea in care are tatal domiciliul?
Relatia a fost cat se poate de discreta iar acum,dupa atatia ani, este destul de greu de administrat dovezi. Sper ca un avocat ma va putea ajuta. Relatia cu fiica mea a devenit f tensionata si imi doresc mult sa gasesc o solutie cat se poate de rapida, Multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns!
Fiica mea nu si-a cunoscut tatal si nici nu a vorbit cu el. Nu stiu care va fi nici reactia ei cand isi va cunoaste tatal nici reactia lui cand ,fortat de imprejurari,va trebui sa isi cunoasca fiica. Oricum in acesti ani nu a vazut-o decat o singura data ,cand a implinit un an.Stiu ca va fi o actiune dificila dar adevarul trebuie sa castige !Sper ca voi gasi un avocat bun care sa ma reprezinte.
Test adn
dany6969
Doresc sa fac un test ADN al copilului meu care implineste 18 ani in noiembrie 2015. Daca mama copilului nu doreste sa faca testul cum procedez. In cazul in ... (vezi toată discuția)