avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielamanole

Activitate gabrielamanole

Buna seara,mama mea are un PFA,punctul de lucru este in acelasi loc unde are si locuinta,intrebarea mea este acum ...cum pot face sa ii trec cheltuielile pe pfa cum ar fi factura de la gaze care nu este pe firma ci pe numele ei fiind totul in aceeasi curte.(nu este contoar separat)? Multumesc!
Buna seara!Am un copil de 1 an si noi parintii am hotarat sa ne separam ,nu suntem casatoriti,copilul este pe numele lui,as dori sa stiu daca el ar avea vreun castig in fata mea sa imi ia copilul(nu avem casa cumparata impreuna locuim inca in casa parintilor lui) si daca ar avea dreptul de a lua copilul sa innpoteze la el,precizez ca copilul are 1 an.Multumesc!
multumesc foarte mult pentru raspuns..insa am luat legatura cu cineva care spunea ca este lafel pfa dar continua de la an la an cu totalurile(ca normal marfa exista in magazin)...erau fel si fel de pareri si chiar nu stiam cum sa procedez.
am o intrebare daca se poate sa imi raspunda cineva..va rog La registrul de incasari si plati este trecut raportul lunar.Nu stiu daca acum merg in continuare cu aceeasi suma sau incep iar de la zero??Multumesc