avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare registru jurnal de incasari si plati pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare registru jurnal de incasari si plati pfa

am o intrebare daca se poate sa imi raspunda cineva..va rog La registrul de incasari si plati este trecut raportul lunar.Nu stiu daca acum merg in continuare cu aceeasi suma sau incep iar de la zero??Multumesc
Cel mai recent răspuns: gabrielamanole , utilizator 22:40, 13 Ianuarie 2015
Faceti total pe fiecare an si apoi incepeti de la zero.
multumesc foarte mult pentru raspuns..insa am luat legatura cu cineva care spunea ca este lafel pfa dar continua de la an la an cu totalurile(ca normal marfa exista in magazin)...erau fel si fel de pareri si chiar nu stiam cum sa procedez.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sold negativ in registrul de incasari plati alina851 alina851 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA si voiam sa stiu ce fac cu sold negativ din primele luni de activitate, in care, bineinteles ca am avut mai mult ... (vezi toată discuția)
Întrebări pfa la început de drum Inglourious Inglourious Buna ziua, Doresc sa infiintez un PFA dar am 0 cunostinte pe aceasta parte. Dupa multe cercetari - la care am gasit ceva raspunsuri, au ramas totusi doua si ... (vezi toată discuția)
nelamuriri-registrul jurnal si reg. inventar bianchita bianchita 1.Tin contabilitatea unui bar cu ajutorul unui sistem informatic si listez registrul jurnal la sfarsitul fiecarei luni pe care il atasez la celelalte acte ... (vezi toată discuția)