buna
stie cineva cum poti determina o scoala sa convoace CA in vederea anularii unei hotarari nelegale (nu are acordul ambilor parinti si motivul schimbarii domiciliului nu era eligibil la momentul depunerii cererii, mutatia in buletin a intervenit la vreo 2 saptamani)?? nu ma refer la plangerea prealabila.. dureaza prea mult.
toti membrii CA raspund pentru o decizie CA chiar daca a fost luata de cativa din CA?
te poti indrepta penal impotriva deciziei respective? Abuz in serviciu sau ceva de genul..
Multumesc,
Ma refer la o cerere de inscriere a minorilor desi nu exista acordul meu, iar autoritatea parinteasca se desfasoara in comun, ba mai mult domiciliul minorilor este stabilit la mine
In ce mod raspund penal membrii consiliului de administratie al un unei scoli pentru decizii neconforme legii?
In primul rând orice decizie de a te înscrie la rate mai mari decât iti permiti, e o prostie..
In al doilea rând, de unde stii cum evoluează lucrurile? Eu am avut apartamentul meu înainte de căsătorie si acum ar urma sa facem partaj uitând de asta.. Apartamentul mamei mele este pus garantie la un credit unde dupa divort ea nu a mai vrut sa plătească.. 15 ani împreună, 2 copii.
Asa ca, nu te mai gândi! Nu o face!
Ma ajuta sa protejez copiii care sunt luati cu forta de la mine sau sechestrati la mama sau li se interzice sa stea împreună, iar politia sau alte organe nu ma pot ajuta in apărarea drepturilor copiilor :( Întrebarea este daca cer o modificare tinand cont de cele de mai sus sau merge înainte judecata asa?
Eu am depus cerere ordonanta presidintiala pentru stabilire domiciliu minor temporar, in 4 noiembrie 2014 dupa ce am declarat apel la hotărârea initiala, cerând efecte pana la solutionarea definitiva a dosarului. De atunci ne tot judecam pe ordonanta.. Daca apelul a fost respins zilele trecute, cererea de ordonanta merge înainte? Sau trebuie întâi sa introduc o noua actiune in instanta pentru stabilire domiciliu copii si apoi sa cer modificarea actiunii din ordonanta sa fie pana la solutionarea noului dosar?
Multumesc anticipat!
In ce mod cer regularizarea pensiei datorate tinand cont ca un copil locuieste de 10 luni la mine si eu suport toate cheltuielile, având dovezi? Prin ordonanta sau actiunea in instanta? Se acorda pensia de la data la care doar eu suport cheltuielile sau de la data introducerii actiunii?
Am vândut un apartament, eu si sotia, către mama mea si mama ei in cote de 1/2, declarând la notar ca pretul a fost plătit anterior. Nici o parte nu poate demonstra plata sau incasarea exceptie declaratii mincinoase.
Ulterior am divortat (la o luna) si am realizat ca e posibil si sa fi facut actul sotia stiind ca la un eventual partaj as avea de castigat, având un apartament când m-am căsătorit.
Eu si mama mea dorim anularea contractului si reintrarea in posesie a mea si a fostei sotii in vederea partajului.
Care este sansa de reusita? Ar fi niste mail-uri sau sms-uri intre mine si fosta sotie care sa demonstreze tranzactia falsa.
Ce se întâmplă cu taxele de la notar de 3.500 lei daca se anulează? Se pot recupera o parte?
Ce costuri implica o astfel de actiune? Valoare imobilului este de vreo 70.000 euro, tranzactia a fost declarata la vreo 35.000 euro.
Multumesc anticipat!
Va multumesc mult!
Mai am o întrebare si sunt lămurit :)
Citeam pe undeva ca pot transforma ordonanta intr-un proces civil. Consider ca m-ar avantaja ca in loc sa introduc o noua actiune. Ar fi posibil acest lucru? Si in ce temei? Ce cerere ar trebui sa introduc?
Multumesc anticipat.
Si care ar fi temeiul de drept al cererii? :'(