avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... atacare hotarare CA scoala fara plangere prealabila
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

atacare hotarare CA scoala fara plangere prealabila

buna

stie cineva cum poti determina o scoala sa convoace CA in vederea anularii unei hotarari nelegale (nu are acordul ambilor parinti si motivul schimbarii domiciliului nu era eligibil la momentul depunerii cererii, mutatia in buletin a intervenit la vreo 2 saptamani)?? nu ma refer la plangerea prealabila.. dureaza prea mult.
toti membrii CA raspund pentru o decizie CA chiar daca a fost luata de cativa din CA?
te poti indrepta penal impotriva deciziei respective? Abuz in serviciu sau ceva de genul..

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Mutarea domiciliului si scolii unui minor daca tatal nu este de acord dynca dynca Buna seara! Sotia mea are un baietel din casatoria anterioara care prin hotarare judecatoreasca locueste cu noi fiind stabilit un program de vizitare de ... (vezi toată discuția)
Divortati, custodie comuna a copiilor(minori), domiciliul la tata, vreau schimb domiciliului si plata egala a chelt legate de copii Hapciu1 Hapciu1 Suntem divortati de 5 ani, copiii au avut stabilit domiciliul la tata, deoarece in mom divortului eu lucram in strainatate, si eu am fost obligata sa ii ... (vezi toată discuția)
Hotărâre nesemnată de ambii judecători- viciu procedural? Angajat roman tara gazda Angajat roman tara gazda Există un termen de la comunicarea hotărârii, în care hotărârea comunicată (ce nu este semnată de ambii judecători pe motiv că unul s-a pensionat) ... (vezi toată discuția)