avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate mircea93

Activitate mircea93

Buna ziua.Mama mea are un proces pe rol pentru retrocedarea unui teren,ce acte imi poate face ca sa-daie mie ce o sa primeasca.(donatie este valabila)
Răspuns la discuția Dosar penal
Dar nu a primit nici un certificat medico-legal
Discuție Dosar penal
Buna seara.As dori sa-mi spuneti ce mi se poate intimpla daca am batut un prieten,si acum m-a dat la politie eu i-am dat dat dat un pumn a cazut si si-a spart capu iar acum vrea 5000 euro ca sa ne impacam.Va multumesc
Răspuns la discuția contract de intretinere
Mi-a facut la avocat (la notar nu a putut sa-mi faca v-c ptr ca se impoziteaza cu 85%)si antecontract in care se specifica ca a ne-am inteles la o suma modica care am achitat-o,(ptr ca nu stim daca o sa cistigam procesul de retrocedare,care acum este in recurs,primaria nu ne-a dat cistig de cauza),ce alte solutii ar fi (donatie?)Va multumesc
Răspuns la discuția contract de intretinere
Acest contract poate fi atacat in instanta de fratele meu,sau exista alte posibilitati mai bune?Va multumesc
Buna ziua.Poate mama mea sa fac doua contracte de intretinere?Mama a avut doua case(tatal meu fiind decedat,si succesiunea facuta) o casa a primit-o fratele meu cu contract de intretinere si o casa eu tot cu contract de intretinere,problema este ca eu am deschis un proces de revendicare,pe numele mamei mele (pe numele dinsei sint toate cererile de revendicare),eu platind si umblind peste tot locul am dori sa-mi spuneti poate mama sa-mi faca contract de intretinere pentru terenul care este in proces de revendicare eu angajindu-ma sa-i dau in fiecare luna o suma de bani?sau ce alte solutii ar fi.Va multumesc
Buna ziua.Eu lucrez in strainatate in germania ,angajata cu carte de munca si am un apartament care l-am dat in chirie,as dori sa-mi spuneti trebuie sa platesc si asigurarea medicala daca eu aicea am asigurare de sanatate(card )Cit la suta este impozitul pe profit?).Va multumesc
In baza acestui antecontract pot intabula pe numele meu acest teren? Pe acest teren trebuie sa platesc 5000 euro ,daca ii platesc acum peste 1 luna se pot razgindi proprietarii si sa imi mai ceara bani?Va multumesc
Vreau sa cumpar un teren iar aces contract vrem sa-l scriem acasa,cu semnatura privata si martorii sa fie mam mea si tatal sotului.
Buna ziua.Daca vreau sa fac un contract de vinzaree cumparare cu semnatura privata(scris acasa de mina) pot sa fie martori mama mea si tatal sotului?Va multumesc