Buna ziua.Poate mama mea sa fac doua contracte de intretinere?Mama a avut doua case(tatal meu fiind decedat,si succesiunea facuta) o casa a primit-o fratele meu cu contract de intretinere si o casa eu tot cu contract de intretinere,problema este ca eu am deschis un proces de revendicare,pe numele mamei mele (pe numele dinsei sint toate cererile de revendicare),eu platind si umblind peste tot locul am dori sa-mi spuneti poate mama sa-mi faca contract de intretinere pentru terenul care este in proces de revendicare eu angajindu-ma sa-i dau in fiecare luna o suma de bani?sau ce alte solutii ar fi.Va multumesc
Mi-a facut la avocat (la notar nu a putut sa-mi faca v-c ptr ca se impoziteaza cu 85%)si antecontract in care se specifica ca a ne-am inteles la o suma modica care am achitat-o,(ptr ca nu stim daca o sa cistigam procesul de retrocedare,care acum este in recurs,primaria nu ne-a dat cistig de cauza),ce alte solutii ar fi (donatie?)Va multumesc
Vinzare cumparare
mircea93
Buna ziua.Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.Fratele meu are niste probleme si are nevoie de niste bani(20 000 euro).As vrea sal ajut eu ,dar fiind cam ... (vezi toată discuția)