Buna ziua.Daca poate sa ma ajute cineva cu un sfat.Fratele meu are niste probleme si are nevoie de niste bani(20 000 euro).As vrea sal ajut eu ,dar fiind cam rau de plata,nu pot fi sigura ca o sa primesc banii inapoi,si ar fi deacord sa-mi vinda ceva ce nu avem inca,si anume mama mea are un proces de revendicare pe rol nestiid inca ce si citi bani o sa ne daie statul pe terenul care a fost confiscat,neavind titlu de proprietate pe terenul respectiv(confiscat) nu pot sa cumpar la notar acest teren care il revendicam.Daca fac un contract de mina pe terenul respectiv(retrocedat) sau pe suma de bani care o sa ne revina este valabil acest contract scris de mina si semnat cu doi martori?Fratele meu poate sa- mi cedeze mie dreptul care il are?Si parintii sint de acord sa-l ajut.Parintii si fratele meu pot sa daie declaratie la notar ca-mi lasa mie tot ce o sa cistigam in acel proces de revendicare?Un precontract sai antecontract intre mine si parinti ar fi bun?Poate cineva sa-mi spuna ce si cum ar trebui sa procedez.Va multumesc
In ce constat aceste clauze asiguratorii.,caci nu are nimic pe numele lui.aceste clauze pot fi cele din poveste cu retrocedarea?Eu ii dau banii si el si parintii imi cedeaza partea? Explicatimi babeste caci nu pre inteleg.Va multumesc
Retrocedare
mariuca72
Buna ziua.Am facut un contract de vinzare cumparare la avocat pe un drept litigios ptr retrocedare in 2014 cumparat de la parintii mei(parintii mei neavind ... (vezi toată discuția)