avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiAndreea

Activitate AndreiAndreea

Detin baza de date.
Buna ziua,
Sunt PFA , cod CAEN 7810 si doresc sa colaborez cu o firma de recrutare din strainatate. Practic, le ofer partea de cautare a candidatilor si ei discuta posibila angajare cu ei. Eu nu fac contract cu candidatii, ci doar cu firma care ma plateste. Intrebarea este: poate fi considerata "selectie si plasare" forta de munca, in intelesul Legii 156/2000 atata timp cat eu nu fac plasare? Va multumesc!
Răspuns la discuția PFA: bon fiscal sau factura?
Va multumesc pentru informatii.
Sunt PFA, avand ca principal cod CAEN 7810 "Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca ". Va rog frumos sa imi spuneti daca pot activa ca si colaborator in ceea ce priveste selectarea personalului pentru firmele din strainatate! Va multumesc.
Buna ziua!
Sunt PFA, cod principal de activitate 7810 ”Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca”, mai exact consultanta, recrutare si selectie personal. Va rog sa imi spuneti cum se procedeaza in momentul in care am un contract cu o persoana fizica, PFA sau SRL. Am nevoie de facturier, casa de marcat? Trebuie sa le inregistrez pe la vreo institutie a statului? Mai trebuie sa mai cunosc si alte informatii?