avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Activitate rosum2007

Activitate rosum2007

Buna seara! Cum se se transmit retinerile salariale in cazul contractului de mandat al presedintelui si cenzorului asociatiei de proprietari? Ma refer la declaratia 112. Veniturile din aceste contracte sunt asimilate salariilor?
Se retin cas, cass? Multumesc!
buna seara, pensia de invaliditate gr. II, se poate cumula cu veniturile din activitati independente ( intrep. individ).
Multumesc!
Buna ziua, la contract de munca cu timp patial ( 2 ore, in afara functiei de baza), la completarea D 112 imi ia contributiile la salariu minim. Pana in decembrie 2018 a a fost corect. Nu stiu ce gresesc . Mulrumesc!
Răspuns la discuția incetare contr. munca
Multumesc!
Buna seara. Din greseala nu am transmis revisalul in termen pentru incetare contract munca incheiat pe durata determinata. Il pot transmite retroactiv
Buna seara, lucrez cu norma intreaga la un angajator si la un altul cu timp partial (2 ore). Cum se calculeaza contributiile pentru 2 ore/zi?
Multumesc!
Răspuns la discuția autorizatie constructie
Buna ziua, va rog, imi poate raspunde cineva? Am mare nevoie de acest raspuns.
Buna seara, am construit o platforma din lemn, pe pamant, in vederea deschiderii unei terase de vara. Imi trebuie autorizatie de constructie? Care lege reglementeaza existenta autorizatiei de constructie pt. plaforma?
Multumesc!
Sunt administrator a doua asociatii de proprietari si femenia de se sevici este angajata la una din asociatii cu 6 ore si la cealalta ci 2 ore. Aceasta este in concediu medical. Cum procedam cu calculul acestuia. In baza aceluiasi certificat calculam CM si la o asociatie si la cealalta? In declaratia 112 apare in CM la ambele? Multumesc!
Buna ziua, trebuie sa depun declaratia 112 rectificativa pentru perioada sept. 2016- ian 2017 si nu pot descarca formularul pentru 2016. Cum procedez?
Mulrumesc!