avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... autorizatie constructie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

autorizatie constructie

Buna seara, am construit o platforma din lemn, pe pamant, in vederea deschiderii unei terase de vara. Imi trebuie autorizatie de constructie? Care lege reglementeaza existenta autorizatiei de constructie pt. plaforma?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: rosum2007 , utilizator 10:16, 5 Iulie 2017
Buna ziua, va rog, imi poate raspunde cineva? Am mare nevoie de acest raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa/ foisor fara autorizatie ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. Locuiesc intr-un imobil cu 8 apartamente.Al meu se afla la parter,iar gradina din fata blocului,cat tine apartamentul meu,este in proprietate ... (vezi toată discuția)
Constructie neautorizata danny61 danny61 Buna seara.Am si eu o problema cu o constructie a unui vecin si as vrea sa stiu daca pot reclama acest fapt: Detin un apartament la parter intr-o cladire cu ... (vezi toată discuția)
Deschidere terasa sezoniera pe un deal extravilan vali2000 vali2000 Buna ziua! As dori sa stiu daca un SRL sau o II poate deschide o terasa sezoniera pe un teren aflat la baza unui deal.Terenul este extravilan. Daca acest ... (vezi toată discuția)